alonganaz

Kalau Dah Lelaki

In Kehidupan on October 8, 2009 at 7:22 am

Semalam aku letak gambar baru di Facebook tetapi bukanlah gambar aku.Sebaliknya gambar seorang gadis yang aku sendiri tak tahu siapa.Kebetulan semasa mencari bahan untuk update blog ini..aku terjumpa gambar perempuan ni salah satu blog rakan aku yang memang kepala otaknya dah senget.

Jadi aku ambil gambar tu dan letak di Facebook untuk aku tag sebagai salah satu gurauan lucah untuk kawan2 aku.Baru saja sehari aku letak..ada 15 orang bertanyakan siapa nama minah dengan asetnya yang menjadi tarikan ni.Terpaksa aku tanya rakan blogger aku tu..dan nama dia ialah Elly Kim Hong AKA Elly Tran Ha dari Vietnam.

Aku pun taktau siapa dia.Entah penyanyi..pelakon ataupun seorang penjual bakso di tepi jalan.Lantak koranglah sebab memang dah dasar lelaki kan..tapi yang pasti..blog aku ni dah jadi rojak.Boleh dikatakan semua topik ada..kalau semua topik serius bosan juga kan.Tapi pandailah aku tapis apa yang perlu..

Dan suka hati aku lah..blog aku.Apapun kadangkala aku tetap seperti anak muda yang lain..Biasalah tu kan..Haha.

Elly

Gambar diatas adalah gambar Elly Tran Ha yang paling sopan aku jumpa.Yang lain hanya akan membuatkan para pembaca blog aku terkeluar biji mata.Ini bukan blog lucah untuk korang layan stim yer..harap maklum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: