alonganaz

Sivaji Dari Indonesia

In Indonesia on October 6, 2009 at 2:59 am

Adian..Pengasas BENDERA

SUMBER

Siapakah mamat diatas yang mukanya seperti badut sarkas di pentas fun fair ini..? Beliau adalah pengasas BENDERA yang bermaksud ‘Benteng Demokrasi Rakyat’ iaitu sebuah pertubuhan yang mahu mengganyang Malaysia termasuk pada 8 Oktober ini.

Malah ‘Hero Filem Tamil dari Indonesia’ ini jugalah yang bertanggungjawab dalam mengadakan tunjuk perasaan ‘Sweeping Malaysia’ disaat umat islam diseluruh dunia sedang beribadah menyambut ketibaan bulan Ramadhan.
Apabila ditanya apa yang akan dilakukan kepada rakyat Malaysia yang akan ditahan..dia hanya berkata mahu mengusir rakyat Malaysia pulang.Dunia sudah terbalik..yang datang menggunakan permit dan saluran yang sah dihalau pulang.Manakala yang menyeludup masuk ke Malaysia menaiki tongkang secara haram dibela seperti pahlawan.

Dia dan BENDERA la sebenarnya agen YAHUDI di Nusantara ini.Kerana dia menimbulkan kebencian disaat umat Islam menyambut bulan Ramadhan..malah dia la bangsat yang menyuburkan fahaman Asabiyah iaitu ideologi yang terlalu taksub dengan bangsa iaitu Nasionalisme membuta tuli sehingga mengatasi semangat persaudaraan dalam Islam.

Mungkin kepala otaknya sudah rosak akibat terlalu banyak menghisap rokok kretek.Malah pasukan BENDERA dikhabarkan akan menyerang Malaysia tanggal 8 Oktober ini melalui Kalimantan dan Surabaya.Matlamat mereka adalah mahu menakluk Kuala Lumpur dan Kuching.Mahu menaiki apa kalian..? Menggunakan tongkang..? Pemerintah Malaysia terlalu baik hati..dari dulu rakyat sudah bersuara agar menyekat dengan ketat pintu sempadan negara..namun dibolosi juga.

Kita renungi kata Sivaji Indonesia ini..kata Pak SBY (Presiden Indo) Indonesia tidak bisa menyerang Malaysia kerana terdapat 1.8 Juta rakyat Indonesia mencari rezeki di Malaysia..tetapi bagi kami mereka 1.8 Juta ini adalah kekuatan kami untuk menyerang Malaysia.Renungi kata2 agen Yahudi ini..apa dia memahami apa yang sebenarnya terjadi di Malaysia..? Bagaimana marahnya umat Islam di Malaysia apabila Siti Hajar dan Nirmala Bonat disiksa..? atau betapa kejamnya perompak Indonesia yang membunuh seorang ibu ketika bersahur di bulan Ramadhan..??

Apabila ditanya pada Adian pendapatnya tentang rakyat Malaysia dia berkata ;

“Mukanya baik. Mukanya lucu. Mukanya tak ada niat jahat (Your face looks nice. Your face looks humorous. Your face doesn’t show any evil intention),” he said, smiling while the handful of Indonesians who were intensely listening in to the interview burst out laughing.

Benarkah kalian yang paling mulia dikalangan kami..? Kononnya kaulah pembela bangsa Indonesia..tetapi aku hanya mahu bertanya satu soalan kecil.Cukupkah 5 waktu solat kau sehari semalam..? Berpuasakah kau semasa di bulan Ramadhan atau hanya sibuk dengan propaganda ‘sweeping Malaysia’..? Wallahualam.

  1. pesanan aku, silalah dtg ke bumi MALAYSIA..kami AKAN TENTANG kamu habis-habisan..org yg menyerang saudara seagama tanpa sebab adalah ORANG MUNAFIK yg tak layak duduk di bumi allah..kami TIDAK TAKUT setitik darah pon UNTUK SYAHID..

    keBODOHan mereka makin terselah dengan kewujudan pertubuhan bernama BENDERA..

    kalau mereka ada 1.1.3 JUTA rakyat disini, mereka silap kerana hampir SEPARUHnya adalah WANITA dan SEPARUH lagi yg langsung TIDAK AMBIL KISAH tentang NEGARA mereka kerana negara yg bernama INDONESIA tidaklah sehebat negara bernama malaysia.

  2. Bendera mahu menakluk Kuching? Ilmu orang Sarawak lagi hebat,jangan cari pasal. Mahu mati katak??
    Mahu menakluk K.Lumpur? bersediakah kalian untuk ditembak mati oleh polis Malaysia ?

  3. kalo kalian mau tau, hampir seluruhnya warga Indonesia membenci dan menyimpan dendam untuk membunuh kita di Malaysia, kalo ada yang mau mendamai pun, disuruh pula kita meminta maaf, minta maaf untuk apa? minta maaf karna aku pakai songkok? makan lemang? pakai songket? siapa tak tahan membaca blog blog fitnah mereka pasti kan mengalir air mata. Tuanku Mizan pun dihina dahsyat skali, dikata mereka Tuanku boneka British.

    Malah orang Melayu di Riau, Jambi, Palembang dan merata Sumatra kini menuduh kita Melayu Malaysia ngambil budaya mereka, curi buku mereka, curi songket, OMG, pemikiran jenis apa ni? aku memang terasa hati sangat dengan ratusan blog blog maya yang mengatakan bahwa Melayu di Indonesia sangat bencikan Melayu Malaysia. tak seorang pun aku lihat yang coba menjernih keadaan, malah ditambah tambah lagi kebencian itu, yang muda, yang tua, yang perempuan pun sama! selalunya orang perempuan ni gemar kedamaian, tapi kali ni lain pulak!

    Tapi ALLAH MAHA AGUNG kan, tak sampai seminggu Bendera mau menghina Malaysia, terus dilangsungkan gempa di Tasikmalaya, tak lama lepas tu lebih 1000 terbunuh di gempa Padang. Allah bayar CASH skarang. tak tunggu dah. cukup sekadar kasih dari ALLAH kepada kami di Malaysia, sungguh memadai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: