alonganaz

Sivaji The Boss

In Kehidupan on October 5, 2009 at 6:57 am

Pagi tadi semasa membelek akhbar harian kosmo..aku terbaca mengenai Pegawai Pendidkan Pengguna Pulau Pinang..T Subarao yang kecewa kerana kad ucapan Deepavali sekarang berimejkan hero pelakon Deepavali dan hero memegang senjata api..bukan lagi gambar yang berunsurkan kebudayaan seperti lampu..sari ataupun burung merak.

Apa mau kecoh uncle..ini hari kalu..semua mahu jadi Sivaji The Boss juga.Kena tembak tada mati..sikat rambut ada bunyi ‘whoosh’..lompat bangunan tada patah kaki.

Bukan sahaja India..Melayu pun ramai mahu jadi sivaji the Boss.Muka ada langsi..jalan mahu kerek.Satu lagi ada juga sivaji Melayu..

Pijak kepala lembu..tapi sendiri bodoh macam lembu.

Dey macha..! Whooshh..!! (sambil pusing2 jari telunjuk keatas)

Sivaji

  1. wei mangkuk, aku tak paham ape tujuan u post artical nie…? ape yang u nak buktikan kat sni? u kalau nak komen pasal pelakon india ke, china ke, mat salleh ke, tak payah la k. dia orang tetap kaya jugak, teknologi dia orang lagi canggih daripada yang ada kat penerbit citer melayu kat sni. citer melayu pun sama juga…. citer antu, kalau tak citer lawak yang bodoh tak le diterima akal. orang nak ikut stail rajini ke apa ke u xyah amek tau la. anak bangsa ko sedang beromen kat sekolah tu, ustad liwat budak yang datang mengaji, anak main mak, bapa rogol anak sendiri, datuk liwat cucu. ntah2 u pun ada liwat sape2. hentikan la wei, xyah nak ejek sapa2, mandi nanti ko try gosok bahu u pakai sabun dulu, kalau u berjaya then u boleh tolong cebuk bontot orang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: